Hva du kan forvente av dette kurset:


Når vi trener belønningsbasert må vi ha belønninger som fungerer. Når trening er en lek blir det lett å lære! Etter dette kurset har du fått tips og testet ut å leke med leker og også lek med kun deg, uten godbiter og utstyr.

Dersom du ikke har dyre fargerike leker fra butikken viser vi også hvordan du kan lage dine egne av det du har i huset! Noen opplever at hunden var veldig lekevillig som valp, men at det gikk over etter hvert. På kurset kommer jeg også inn på noen fallgruver så du kan unngå at det skjer med deg og din hund.

Dette er en innføring i å leke med hunden. Det finnes mye mer om tema så jeg håper du blir nysgjerrig og leter etter den ultimate lekbelønningen for din hund. Når du har funnet noe den kan gå gjennom ild og vann for så har du ett kjempefint verktøy for å lære den nesten hva du vil!

Passer for deg:

  • som ønsker å lære mer om hvordan man kan leke med hunden
  • som ønsker å trene hunden din med leker
  • som vil ha mer motivasjon hos hunden
  • som vil ha mer engasjement fra hunden
  • som vil ha mer fokus på deg og bedre kontakt


ONLINEKURS - START LEKEN NÅR DET PASSER DEG!

Dette kurset er stengt for påmelding.

Møt instruktøren din

Jeg er Monica, hovedinstruktør på hundeskolen, og veldig opptatt av hva som skal til for å kommunisere med hundene. Hva motiverer akkurat den hunden til å gjøre de rare tingene vi ber den om? Hadde hunden fått bestemme hadde den vel heller valgt snusing, løpe etter noe eller rulle seg i gresset i stedet for sitt, ligg, bli, apport og kom!

Jeg vil at hunden skal tenke: "Hun ber meg om mye rart, men hun betaler kjempebra så jeg prøver litt til!"

Kos deg med kurset og gi meg gjerne tilbakemelding på hva du syns. Og ikke minst hvilken type leke og hvilken av lekene likte hunden din best?