Hundeskolen kommer av og til med nyheter og andre tilbud som du kan finne info om på denne siden.


Det har bl.a vært arrangert hundekafe, bake off av hundegodis, webinar, opplevelsestur, passeringstrening, hagefest for valper, Hundefest i Mørketid, Hundepromenaden med Agria med mer. Håper du finner noe du kan tenke deg å være med på!


OBS BOOKINGINFO AV DISSE TILBUD KOMMER SENERE!

Gå til månedlige
Medlemstreninger

For deg som vil mer! Dette er din invitasjon til å bli med på sosiale, lærerike og hyggelige MEDLEMSTRENINGER hver måned i 2024! Tenk så deilig å få trene sammen med andre, som også tenker som deg.


Gå til POP UP
Passeringer

Tren passeringer av andre hunder i kontrollert miljø med kyndig veiledning av Monica. Dette er ikke ett gå pent i band kurs så det er plass til alle!

Gå til POP UP
Hagefest for valper

Hagefest er til for valper fra 8 uker til 5 mnd ved første slipp. Denne tiden er viktig for at sosialiseringen skal skje på en god måte og perioden de har mest nytte av dette er til de er opptil ca 12-14 uker gamle.

Gå til
Hundefest i mørketid

Min gave til deg! Det blir "Hundefest i mørketid" i år også! Datoen er satt til 23. og 24.november 2024. Hundefesten er en helg fylt med "det lille ekstra".

Gå til POP UP
Hundekafe

Ta hunden med på kafe. På hundekafeen øver vi på ro rundt andre hunder, bli liggende når du går og snakker med nabobordet eller henter mer kaffe i "disken".

Slik finner du veien til Svartli:


Adressen er Storskogveien 673, 9911 Jarfjord.

5 min fra Hesseng, 15 min fra Kirkenes, 15 min fra flyplass

Vi sees!